Ajankohtaista

 • Huolinta-alan konkari latelee lentorahdin hinnat kuin apteekin hyllyltä

  Kun muut tarkistelivat maksuehtoja ja vertailivat kuljetusmuotoja, Jarmo Annala muisti ne ulkoa kauppaopiston ulkomaankaupan oppitunneilta. Pitkään alalla työskennellyt Jarmo Annala aloitti AHA Logisticsin avainasiakaspäällikkönä 1.11.2018 päävastuualueenaan lentorahtikuljetukset.

  Lue lisää

 • Alan ajankohtaisia kuulumisia

  Lue tarkemmat ohjeet tästä, miten Kiinan tulli vaatii ilmoittamaan USCC-koodin kaikkiin Euroopan ja Kiinan välisiin vienti- ja tuontilähetyksiin. Samassa uutisessa myös tietoa polttoaineiden hinnan nousun vaikutuksesta kuljetuskustannuksiin.

  Lue lisää

 • Ammattilainen AHAlta käyttöösi

  Tiesitkö, että kokonaisvaltaisten telakkaprojektien kuljetusten lisäksi voit varata osaavan logistiikkakoordinaattorin käyttöösi projektiluontoisesti myös paikan päälle? Sen lisäksi, että asiakkaiden kuljetukset hoidetaan suoraan tehtailta telakoille, AHA Logistics tarjoaa paikalliskoordinointia suoraan asiakkaan tiloihin ja asiakkaan käyttöön.

  Lue lisää

 • Asiakasta ei koskaan jätetä pulaan

  Vaasassa suoritettujen opintojen jälkeen Sodankylästä kotoisin oleva Katja Alatorvinen on työskennellyt Vaasassa viennin parissa eri yrityksissä sekä asiakkaan että huolitsijan roolissa. Katja työskenteli jo vuosia aiemmin huolinta-alalla yhdessä AHA:n omistajien Tiinan ja Jonnan kanssa. Viime kesänä Tiina ottikin yhteyttä ja tarjosi paikkaa AHA:lla.

  Lue lisää

 • Naistenpäivänä 8.3 "No sen takia se pelaakin niin hyvin"

  Finnlacto Oy käyttää AHA Logisticsia huolinnassa ja EU:n ulkopuolisten maiden tavaroiden kuljetuksissa. Minkälaiset terveiset FinnLacto Oy:n Tuomas Wilén lähettää AHA Logisticsin naisille naistenpäivänä?

  Lue lisää

 • Asioiden kyseenalaistaminen oikeassa kohdassa on asiakkaan etu

  Kun on aiemmin työskennellyt alalla eri rooleissa, oppii lukemaan rivien välistä, AHA Logisticsin Helsingin konttorissa logistiikkakoordinaattorina työskentelevä Anne Helin kertoo.

  Lue lisää

 • Rautatieyhteys konttiliikenteelle Kiinan ja Suomen välille on avattu

  AHA Logistics on innoissaan uudesta rautatieyhteydestä Xianin ja Kouvolan välillä ja tarjoaa asiakkailleen tätä uutta reittiä konttikuljetuksille. Kuljetusaika Xianin ja Kouvolan välillä on keskimäärin 12-15 vuorokautta. Tämä on vaihtoehto silloin, kun meritie on liian hidas ja lentorahti on vastaavasti liian kallis.

  Lue lisää

 • Joulutervehdys!

  Haluamme kiittää kaikkia asiakkaita ja yhteistyökumppaneita kuluneesta vuodesta. Samalla lähetämme iloiset jouluterveiset koko meidän tiimiltä!

  Lue lisää

 • Maahantuonnin ALV:t Verohallinnon piiriin 1.1.2018 alkaen

  Tullin tehtäväksi säädetty tavaroiden maahantuonnin arvonlisäverotus siirretään 1.1.2018 Verohallinnon tehtäväksi siltä osin kuin kyse on arvonlisäverovelvollisten rekisteriin merkittyjen yritysten tekemistä tuonneista. Ensi vuoden alusta lähtien tuojat ilmoittavat tuonnista suoritettavan veron oma-aloitteisesti oman veroilmoituksensa yhteydessä veroilmoituksellaan.

  Lue lisää

 • Kansainvälinen kauppa osoittautui oikeaksi uravalinnaksi

  Kun Teija Vuorinen istui kaupan kassalla vuoden ajan kaksoistutkinnon opintojen jälkeen, halu opiskeluun heräsi. Yo-merkonomi hakeutui ammattikorkeakouluun opiskelemaan tradenomiksi suuntauksenaan kansainvälinen kauppa. Valinta ei ollut hakuammuntaa. Nykyään AHA Logisticsilla logistiikkakoordinaattorina työskentelevä Teija on vakuuttunut oikeasta uravalinnastaan.

  Lue lisää