Kuljetukset ja huolinta

Oikean kuljetustavan valinnassa ei ole vain kysymys valinnasta laivan, rautatien, rekan tai lennon välillä tai niiden yhdistelmästä. Logistiikan ammattilainen selvittää toimeksiannon vaatimukset ja valitsee sen perusteella sopivimman vaihtoehdon yhdessä asiakkaan kanssa.

Kuljetuksen suunnittelu lähtee asiakkaan luota. Tarkistamme jo siinä vaiheessa, että nouto onnistuu vaivattomasti. Pakkaamisella ja lastin kiinnittämisellä on erilaisia vaatimuksia riippuen kuljetusmuodoista. Kuljetusrajoituksia voi tuoda myös esimerkiksi remburssin ehdot. Autamme asiakasta huomioimaan nämä.

Optimaalinen kuljetus- ja huolintaratkaisu on sellainen, jossa asiakasta autetaan huomioimaan ennakkoon kaikki oleelliset asiat. Meidän tehtävänämme on antaa vastauksia, jotta asiakas säästyy tiedon etsimisen ajalta ja vaivalta.

Oleellisinta on löytää ratkaisu, jossa toteutuu asiakkaan etsimä tärkein kriteeri kuljetuksen suhteen. Mikä se on: nopeus, täsmällinen aikataulu, hinta vai niiden kaikkien yhdistelmä? Ammattitaitomme ja kokemuksemme avulla rakennamme ratkaisun, joka on suunniteltu asiakkaan antamat reunaehdot huomioiden. Ota yhteyttä kun haluat vastauksia ja ratkaisuja!