Maantiekuljetukset

Tarvitsetko maantiekuljetuksia missä päin maailmaa tahansa? Saat kauttamme kaikki ne, mutta myös Suomeen tulevat ja Suomesta lähtevät kuljetukset.

Olemme erikoistuneet hoitamaan kuljetuksia, joissa maantiekuljetus on osa pidempää reittiä. Kauttamme kulkee myös pikalähetyksiä. Hoidamme usein myös vaativia tilanteita, jolloin lähetyksen pitää varmasti olla paikalla tiettyyn aikaan. Tällaisia vaatimuksia on tilanteissa, joissa odottavan aika on hyvin kallista. Lastia saattaa odottaa esim. nosturi rakennuksella, jolloin kustannuksia syntyy jokaisesta odotusminuutista.
Näissä tilanteissa olemme erityisen tarkkoja; pidämme tarvittaessa yhteyttä sekä kuljettavaan tahoon että vastaanottajaan. Järjestämiimme kuljetuksiin sisältyvät aina tarvittavat kuljetusasiakirjat ja tullin vaatimat dokumentit. Henkilökohtainen seuranta takaa ajan tasalla olevan tiedon kuljetuksen sijainnista.

Ota yhteyttä!

Riikka Harju
etunimi.sukunimi@ahalogistics.com
Katja Alatorvinen
etunimi.sukunimi@ahalogistics.com
Lue lisää
Katja Alatorvisella on kokemusta kuljetuksista ja logistiikasta ”pöydän molemmilta puolilta”. Työuransa hän on aloittanut huolintaliikkeessä, jonka jälkeen hän on työskennellyt viennin parissa kahdessa kansainvälisessä teollisuusyrityksessä. AHA Logistics on tullut hänelle tutuksi myös asiakkaan näkökulmasta ja siitä onkin etua asiakkaiden kohtaamien ongelmien ymmärtämisessä ja niiden ratkaisemisessa. Katja on hoitanut erityisesti projekti- ja erikoiskuljetuksia mutta myös pienempiä lähetyksiä ympäri maailman.