Lentokuljetukset

Lentokuljetusta käytetään, kun nopeudella on väliä, siksi olemme panostaneet erityisesti sen sujuvuuden kehittämiseen. Lentoliikenne on kuitenkin monella tapaa haavoittuva: me kaikki tiedämme omasta kokemuksestamme, että jokainen lentoyhtiö joutuu joskus antamaan periksi aikatauluille syystä tai toisesta.

Olemme panostaneet siihen, että katsomme erityisen tarkasti lentorahtilähetysten perään. Teemme henkilökohtaista seurantaa ja tarkistuksia rahtien liikkeistä. Jos muutoksia tapahtuu, olemme ensimmäisenä ratkaisemassa ja vaatimassa vaihtoehtoista kuljetusta aikataulun säilyttämiseksi.

Lisäksi lentorahdissa tulee hallita samat asiat kuin muissakin kuljetuksissa: pakkaus, kiinnitys, dokumentit ja kuljetuksen koko ketju. Palvelumme avulla voit asiakkaana jättää selvittämisen meille. Me ajattelemme puolestasi ja esitämme vaihtoehdot, joista voit valita itsellesi sopivimman.

Ota yhteyttä!

 

 

Riikka Harju
etunimi.sukunimi@ahalogistics.com

 

Jonna Ahkila-Niemi
etunimi.sukunimi@ahalogistics.com
Lue lisää
Jonna Ahkila-Niemi on työskennellyt kuljetus- ja huolinta-alalla useiden vuosien ajan hoitaen kaikkia vienti- ja tuontikuljetuksia niin maalla, merellä, rautateillä kuin ilmassa sekä erikoisosaamisalueenaan projekti- ja erikoiskuljetuksia. Hän omaa laaja-alaisen kokemuksen kaikista kuljetusalan tehtävistä sekä tullimuodollisuuksista niin viennin kuin tuonninkin osalta. Hän toimii myös alan kouluttajana.