Ajankohtaista

AHA Logistics mukana UOL:n tapaamisessa Lissabonissa


AHA Logisticsin Tiina Haapala ja Jonna Ahkila-Niemi osallistuivat huhtikuussa vuosittaiseen United Ocean lines (UOL) yhteistyökumppaniverkoston tapaamiseen, joka järjestettiin tänä vuonna Portugalin Lissabonissa. Paikalla oli edustajia yli 20 eri maasta. Tapahtumassa tehtiin katsaus kaupan ja rahdin tilanteeseen maakohtaisesti, jonka lisäksi osallistujat saivat kuulla asiantuntijoiden arvioita tulevaisuuden näkymistä.

Tapahtuman toinen tärkeä osa oli yhteistyökumppanien tapaaminen ja verkostoituminen. Tapahtumaa ennen oli mahdollista sopia lyhyitä 20 min tapaamisia eri yhteistyökumppaneiden kanssa, jolloin kahden päivän tapahtuman aikana ehti tavata henkilökohtaisesti monta eri henkilöä eri maasta. Mukana oli sekä vanhoja että uusia tuttavuuksia.

— Meille on erityisen tärkeää, että voimme luottaa yhteistyökumppaneihimme sataprosenttisesti. Tapaamalla heitä säännöllisesti voimme päivittää tietojamme ja tietenkin myös markkinoida omaa osaamistamme. Kun ihmiset tapaa henkilökohtaisesti, luottamus kasvaa. Vuorovaikutus sähköpostitse ja puhelimitsekin on toisenlaista, kun tietää kenelle on vastuussa omista töistä, Ahkila-Niemi sanoo.

UOL GAM2019
Siirry "Ajankohtaista"-sivulle