Ajankohtaista

AHA Logistics toimii ympäri maailman

Kuljetusten sujuva hoitaminen edellyttää ammattitaitoista ja luotettavaa maailmanlaajuista yhteistyöverkostoa. Meillä AHA:lla tämän verkoston rakentaminen on ollut kaiken perusta. Hyvän ja monipuolisen verkoston avulla voimme taata saman AHA:lle ominaisen erinomaisen palvelun, missä ikinä sitä tarvitaankin.

Tästä syystä kuulumme useaan eri agenttiverkostoon, minkä ansiosta voimme valita juuri oikean partnerin jokaiselle kuljetustoimeksiannolle. Näistä esimerkkeinä voidaan mainita mm. United Ocean Lines ja a. hartrodt Group.

United Ocean Lines verkoston jäsenyys edellyttää huolintayritykseltä hyvää mainetta. Sen jäsenyrityksiä on tällä hetkellä 74:ssä eri maassa. Osallistumme vuosittain kokoukseen, jossa tapaamme verkostoon kuuluvien muiden maiden paikallisia yrityksiä, jotta opimme tuntemaan kumppanimme henkilökohtaisesti. Tänä vuonna kokous pidettiin toukokuussa Roomassa. AHA:lta mukana olivat Tiina Haapala ja Riikka Harju. Kokouksissa käsittelemme yhdessä hoidettuja toimeksiantoja, tulevia mahdollisuuksia sekä alan tuoreimpia näkymiä ja uutisia.

Tapaamisten kautta luomme suhteet paikallisiin toimijoihin ja sitä kautta saamme käyttöömme paikalliset kontaktit ja osaamisen. Ihmisten tunteminen henkilökohtaisesti näkyy suoraan asiakkaalle tarjottavassa palvelussamme. Kun yhteistyökumppani on kasvoilta tuttu henkilö, työn takuulle tulee toisenlainen merkitys. Vaikka maailma digitalisoituu, on kuitenkin muistettava, että tavara liikkuu aina fyysisesti paikasta toiseen!

 

kumppanuuskuva
Siirry "Ajankohtaista"-sivulle