Ajankohtaista

Ammattilainen AHAlta käyttöösi

Tiesitkö, että kokonaisvaltaisten telakkaprojektien kuljetusten lisäksi voit varata osaavan logistiikkakoordinaattorin käyttöösi projektiluontoisesti myös paikan päälle? 

Sen lisäksi, että asiakkaiden kuljetukset hoidetaan suoraan tehtailta telakoille, AHA Logistics tarjoaa paikalliskoordinointia suoraan asiakkaan tiloihin ja asiakkaan käyttöön.

Valvontaa ja ripeää tilanteiden haltuunottoa
Jouheva logistiikka telakalla säästää projektin johdolta aikaa, joka vapauttaa aikaa projektin muihin asioihin.
Kuljettamisen ja huolinnan erityispiirteet tunteva ammattilainen osaa ottaa haasteet haltuun jo alkuvaiheessa. Näin prosessi lähtee heti oikeaan suuntaan ja turhiin tiedusteluihin ei kulu aikaa.

Logistiikkakoordinaaattorin tehtävänä on oman työnsä osalta minimoida osien puuttumisesta koituvia yllättäviä työn seisauksia. Työnkuvaan kuuluu myös kuljetusten valvontaa, kommunikointia eri osapuolten kanssa, tietojen dokumentointia ja materiaalilistojen jatkuvaa silmälläpitoa. Toimenkuva voi vaihdella asiakkaan toimenannon mukaan.

Paperit kunnossa
AHA Logisticsin Vaasan konttorissa työskentelevä Katariina Viertola tilattiin AHA Logisticsin kautta keväällä projektityöhön Saksan ja Ranskan telakoille. Kaikkiaan komennus kesti viisi viikkoa. Hän kertoo, että telakkatyöt ovat täysin oma maailmansa, jossa töitä tehdään tiiviisti saman porukan kanssa.

— Lähtisin ehdottomasti uudelleen. Telakkatyö koukuttaa, sanoo toista kertaa komennukselle lähtenyt Katariina.
Huhtikuussa Saksaan lentänyt Katariina aloitti telakkaprojektinsa Hampurista, josta hän jatkoi Ranskaan; Brestiin ja lopuksi Marseilleen.
Katariina sai komennuksensa aikana mukavaa palautetta Site Managerilta dokumentaation hallinnasta:
—Mahtavaa, kun viralliset paperit ovat siinä kunnossa, että niihin ei tarvitse kenenkään puuttua, hän totesi.

Kokonaisvaltaisia kuljetuksia ja paikalliskoordinointia
AHA Logisticsin yhteistyökumppaniverkosto ulottuu eri puolille maailmaa ja kokonaisvaltaisten kuljetusten hoitaminen suoraan tehtailta tai toimittajilta eri telakoille on arkipäivää.

Tämän lisäksi AHA Logistics tarjoaa projektitöihin kielitaitoisia logistiikkakoordinaattoreita, jotka venyvät pitkiinkin työpäiviin ja ottavat paikkansa asiakkaan tiimissä avoimen ystävällisesti ja reippaalla otteella.

Tarvitsisiko teidän projektinne asiantuntevaa henkilöä paikalliskoordinointiin? Sorvaamme erilaajuisia sopimuksia, joissa voimme täyttää ne tarpeet, mitkä ovat juuri teille ajankohtaisia ja tärkeitä.

Kysy lisää Tiinalta!
tiina.haapala@ahalogistics.com +358 40 590 3837

Kata
Siirry "Ajankohtaista"-sivulle