Ajankohtaista

Loistotiimiimme kaksi uutta logistiikkakoordinaattoria

AHA-elämys on saavuttanut jo useat tyytyväiset asiakkaat ja kasvatimmekin henkilökuntaamme toukokuussa niin Vaasan kuin Helsingin toimistoissa. Loistotiimiimme on liittynyt kaksi loistavaa Logistiikkakoordinaattoria. Vaasan konttorissa 1.5.2016 alkaen teitä palvelee Teija Herrgård ja Helsingin konttorissa 16.5.2016 alkaen Anne Helin.

teija sTeija Herrgård
Logistics Coordinator
teija.herrgard@ahalogistics.com
Puh: +35840 590 4191
Teija Herrgårdille on Kansainvälisen kaupan tutkinnon lisäksi kertynyt työkokemusta jo useammasta kuljetus- ja huolinta-alan yrityksestä. Hän on hoitanut tehtäviä laidasta laitaan; niin vientiä kuin tuontia maantie-, meri- ja lentokuljetusmuodoilla pitäen sisällään myös vienti- ja tuontitullaukset. Hänellä on myös kokemusta projekti- ja erikoiskuljetuksista.

Anne s
Anne Helin

Logistics Coordinator
anne.helin@ahalogistics.com
Puh: +35840 730 5816
Anne Helinillä on pitkä ja monipuolinen työkokemus kuljetus- ja logistiikka-alan eri osa-alueilta. Kansainvälisen kaupan koulutuksen lisäksi hän on suorittanut Ulkomaankaupan ammattitutkinnon. Vankin osaaminen on feeder- ja konttivarustamojen liikenteestä, jossa on tullut tutuksi niin kontti- kuin erikoiskalustokuljetuksetkin, lähelle ja kauas.

Siirry "Ajankohtaista"-sivulle