Ajankohtaista

Luotettava kuljetus on asiakkaalle rahanarvoinen asia

 

Hennamaija Ritola on aloittanut AHA Logisticsin avainasiakaspäällikkönä syyskuun alussa. Hän nauttii siitä, että saa AHAlla ottaa asiakkaiden kuljetukset kokonaisvaltaisesti hallintaansa.
—AHA Logisticsilla asiakkaillamme on yksi yhteyshenkilö, joka on sekä asiakkaan, että meidän etu. Me tunnemme asiakkaamme resurssit ja liiketoiminnan ytimen ja sitä kautta osaamme tarjota heille parhaimpia ratkaisuja kuljetuksiin, Hennamaija kertoo.
AHA Logistics on kotimainen ja yksityinen toimija, jolla on käytössään maailmanlaajuinen agenttiverkosto. Yksityisenä toimijana se voi valita kuljetusmuodot omien kriteereittensä ja tilanteen mukaan.

Nopein, edullisin vai turvallisin?

Asiakkaan kannalta paras kuljetusvaihtoehto ei suinkaan aina ole edullisin, vaan priorisointi vaihtelee asiakkaasta ja tilanteesta riippuen. Joskus tärkein painopiste on nopeudessa, toisinaan se on taas turvallisuudessa tai ehdottomassa toimitusvarmuudessa. Tällöin huolitsijan täytyy tietää, mitä hän asiakkaalleen tarjoaa.
—Meitä ei ole sidottu tiettyihin kumppanuuksiin, vaan voimme etsiä maailmalta parhaat mahdolliset vaihtoehdot. On hienoa saada käyttää omaa ammattitaitoaan laajasti ja ratkaista haastavia tehtäviä. Koska AHAlla kaikki hallitsevat kaikki kuljetusmuodot, jokainen asiakkaistamme saa asiantuntevaa palvelua.

Täydellisesti onnistunut kuljetus viimeistelee tuotannon työt

Hennamaijalta löytyy kokemusta myös asiakkaan roolista. Asiakkaana ollessaan hänelle konkretisoitui se, mitä hyvä palvelu tarkoittaa asiakkaan näkökulmasta. Hän nostaa ykkösasioiksi luottamuksen ja asiantuntijuuden. Asiakkaalla pitää olla varma tunne siitä, että homma hoidetaan sovitusti.
—Asiakkaana olemisesta on tässä työssä paljon hyötyä, ja ymmärrän esimerkiksi sen, millaista painetta tuotannon viive aiheuttaa asiakkaalle. Toisinaan ylitöitä painetaan kovalla rahalla, että tuotteet saadaan ajoissa valmiiksi. Hoppu ei kuitenkaan pääty tähän, vaan viimeisen silauksen hoitaa aina huolitsija ja kuljetusyhtiö. Kuljetusten toimivuudella on yrityksien toiminnassa erittäin suuri rahallinen merkitys.

Tiesin, että tulen vielä AHAlle töihin

Kesällä vanhempainvapaalla ollut Hennamaija sai puhelun. Näytössä luki Tiina Haapala, AHA Logistics.
— Ihan hullua sanoa näin, mutta olen jotenkin aina tiennyt, että jonain päivänä tulen vielä työskentelemään AHAlla. Kun näin, että puhelin soi, ajattelin että ai nyt ne soittavat.
Ja oikeassahan hän oli. Kaapissa valmiina oleva punainen jakkutakki sai vihdoinkin käyttöä.

Hennamaija palvelee sinua Vaasassa. Ota yhteyttä Hennamaijaan!
hennamaija.ritola@ahalogistics.com
+358 400 740 429

 Hennamaija1

Siirry "Ajankohtaista"-sivulle