Ajankohtaista

Ratkaisukeskeinen Jelena nauttii itsensä ja asiakkaan luottamuksen voittamisesta

Todellinen ahaa-elämys. Näin AHA Logisticsin sales manager Jelena Palmberg kuvaa tuntemusta, kun hän löysi opiskeluaikoinaan logistiikka-alan. Sittemmin Jelena on tehnyt töitä logistiikan parissa isoissa kuljetus- ja teknologiayrityksissä.
Jelena Palmberg lahi web
Kristiinankaupungista kotoisin olevalle Jelenalle oli selvää vain yksi asia hänen aloittaessaan Vaasan yliopistossa aluetieteen opinnot: hän halusi yksityissektorille töihin. Mielikuva selkeytyi hallintotieteilijälle Piccolon yrityskäynnillä.
– Silloin tajusin, että tämä on minun juttuni, Jelena muistelee päätymistään logistiikka-alalle.
Hän päätyi koulun penkiltä suoraan isoon teknologiayritykseen töihin. Välissä hän kävi kuljetusyrityksessä töissä. Sitten AHA Logisticsilta tuli soitto Jelenan ollessa äitiyslomalla ja kaikki palikat tuntuivat loksahtavan kohdalleen.

Myyntityön nopeatempoisuus vei mukanaan


Nyt Jelena on ehtinyt työskennellä AHA:lla vuoden päivät. Hänen päävastuullaan on uusasiakashankinta: myyntialueena hänellä on koko Suomi. Sen lisäksi Jelena tekee myös monipuolisia operatiivisia töitä, kuten kaikki muutkin yrityksessä.

Jelenan asiakaskuntaan kuuluu kotimaisia ja kansainvälisiä yrityksiä. Hän hoitaa yrityksille esimerkiksi vientiä ja tuontia kaikille kuljetusmuodoille. Tarvittaessa myös varastointipalvelut hoidetaan asiakkaan puolesta.
– Työpäivän aikana voi ilmaantua mitä vain, mihin pitää olla valmis reagoimaan. Päivittäin hoidan asiakkaiden lähetyksiä, laadin lähetysasiakirjoja, hoidan laskutusta ja suunnittelen tulevia kuljetuksia, Jelena listaa.

Jelena nauttii myös myyntityön sosiaalisuudesta ja työn nopeatempoisuudesta, joka vaatii kykyä tehdä nopeita päätöksiä.


Periksi antaminen ei ole vaihtoehto


AHA Logisticsilla Jelena arvostaa eniten avointa ja runsasta keskustelua. Niin onnistumisia kuin haasteitakin puidaan yhdessä, sillä logistiikassa ratkaisut voivat löytyä yllättävistäkin paikoista.
– Kun ei haluta luovuttaa mahdottomaltakaan tuntuvan haasteen edessä, päästään yleensä uusien ratkaisujen äärelle. Toinen täydentää toisen juttua, ja pian yhdistellään jo eri paloja, niin että niistä muodostuu kokonainen ympyrä. Se tunne on huima, kun on uuden ratkaisun edessä voittanut sekä itsensä että asiakkaan luottamuksen, Jelena kertoo.
Vapaa-ajallaan Jelenan voi nähdä jumpissa tai lenkkeilevän koiransa kanssa. Toisinaan he käyvät myös agilityssa. Ihan vain harrastusmielessä kiireisen työn vastapainoksi.

Jelena palvelee sinua Vaasassa. Ota yhteyttä Jelenaan sähköpostitse tai puhelimitse:
jelena.palmberg@ahalogistics.com
+358 40 680 6651

Siirry "Ajankohtaista"-sivulle