Ajankohtaista

Rautatieyhteys konttiliikenteelle Kiinan ja Suomen välille on avattu

Rautatieyhteys konttiliikenteelle Kiinan ja Suomen välille on avattu – AHA Logistics tarjoaa tämän teille

AHA Logistics on innoissaan uudesta rautatieyhteydestä Xianin ja Kouvolan välillä ja tarjoaa asiakkailleen tätä uutta reittiä konttikuljetuksille. Kuljetusaika Xianin ja Kouvolan välillä on keskimäärin 12-15 vuorokautta. Tämä on vaihtoehto silloin, kun meritie on liian hidas ja lentorahti on vastaavasti liian kallis.

AHA Logistics palvelee
AHA Logistics hoitaa kattavan verkostonsa kautta kuljetukset mistä päin Kiinaa tahansa kaikkialle Eurooppaan ja päinvastoin. Sinun tarvitsee vain antaa lähtö- ja määräpaikka ja loput hoitaa AHA Logistics.
Ota yhteyttä sähköpostitse suoma.magnus@ahalogistics.com tai soittamalla 040 728 2174.


Usean maan yhteinen tavoite – toimiva liikenne ja sujuva väylä länteen
Ratayhteys sinänsä ei ole uusi juttu. Monet muistavat 1980-luvulla käytössä olleen Siperian radan, joka sittemmin jäi vähäisemmälle käytölle nopeasti kehittyneen laivaliikenteen myötä.
Syksyllä 2017 avattu yhteys on neljän maan yhteinen ponnistus, joka on vaatinut kaikilta osapuolilta niin korkeaa poliittista tukea, kuin mittavia investointejakin. Uudella ratayhteydellä haetaan helpotusta Kiinan ja Keski-Euroopan ruuhkaiseen kuljetusliikenteeseen.
Toistaiseksi junia kulkee kaksi kuukaudessa, mutta liikenteen odotetaan vilkastuvan lähiaikoina. Aikataulut tarkistetaan jokaista kuljetusta varten erikseen.

Siirry "Ajankohtaista"-sivulle