Merikuljetukset

Merikuljetuksen onnistuminen vaatii asiantuntemusta sekä reiteistä, varustamoista, aluksista että käytettävästä kalustosta.

Kun haluat tietää, kuka on paras, suorin, nopein, edullisin tai turvallisin, anna meidän ratkaista asia puolestasi. Säästät paljon aikaa ja vaivaa, kun selvitämme globaalin yhteistyöverkostomme kautta yrityksesi kuljetukselle optimaalisimman ratkaisun. Seuraamme lähetystäsi alusta loppuun saakka, jotta varmistamme sen kitkattoman perillemenon.
Kun lähetys saapuu perille ajoissa ja vahingoittumattomana, logistiikassa on tehty oikeat ratkaisut etukäteen.

Ota yhteyttä!

 

Tiina Haapala
etunimi.sukunimi@ahalogistics.com
Lue lisää
Tiina Haapala on tehnyt pitkän uran kuljetus- ja huolinta-alalla. Hän on toiminut kuljetuspäällikkönä suuressa kansainvälisessä yrityksessä useita vuosia sekä huolinta-alalla myynti- ja aluepäällikkönä yli kymmenen vuoden ajan, erityisvastuualueena projekti- ja erikoiskuljetukset. Hän toimii myös kouluttajana sekä yksityisellä että julkisella sektorilla.

 

Suoma Magnus
etunimi.sukunimi@ahalogistics.com
Lue lisää
Suoma Magnuksella on yli 30 vuoden kokemus alalta. Hän on toiminut aiemmin useiden kontti- ja konventionaalista liikennettä tarjoavien varustamoiden linjapäällikkönä sekä johtajana. Hänen kuljetusalan kokemuksensa onkin laaja ja ratkaisu kuljetustarpeisiin löytyy niin pieniin kappaletavaralähetyksiin kuin suuriin erikoisosaamista vaativiin projekteihin.