Projektilogistiikka

Projektikuljetus voi olla kokonaisen tehtaan tai erikoiskappaleen kuljetus ovelta ovelle. Se voi myös tarkoittaa materiaali-, kappale- tai erätoimitusten lähetyksiä yhteen kohteeseen eri lähtöpaikoista ja eri kulkuneuvoilla. Koordinoimme asiantuntemuksella sekä yksittäisten kappaleiden kuljetuksia tai koko tavaratulvaa suoraan alihankkijoilta eri maista haluttuun kohteeseen.

Projektikuljetuksissa on tavallaan aina kyse erikoistapauksista; isoista kappaleista, eri kohteista tulevista lähetyksistä, vaikeisiin olosuhteisiin lähetettävistä kuljetuksista. Kuljetuksia operoidaan eri kulttuureissa, eri lakien, asetusten ja käytäntöjen mukaisesti.

Projektikuljetusten onnistuminen vaatii maailmanlaajuisen, luotettavan yhteistyökumppaniverkoston ja oikean asenteen olla tarkkana ja hoitaa seurantaa aktiivisesti. Jokainen projektikuljetus on yksilöllinen. Suunnittelemme jokaisen kuljetuksen ottaen huomioon sekä kuljetuksen laadun että lähtö-, kauttakulku- ja määrämaan lait ja asetukset. Otamme haltuumme koko logistiikan. Tämä tarkoittaa jopa toimitukseen liittyvän dokumentaation hoitamisen asiakkaan puolesta.

Olemme todenneet ytimekkäästi: Järjestämme kuljetuksia minne ikinä tie vie ja jollei tietä vielä ole, rakennamme sen.

Ota yhteyttä, kun haluat siirtää haastavan lähetyksen asiantuntijoiden hoidettavaksi!

 

Jonna Ahkila-Niemi
etunimi.sukunimi@ahalogistics.com
Lue lisää
Jonna Ahkila-Niemi on työskennellyt kuljetus- ja huolinta-alalla useiden vuosien ajan hoitaen kaikkia vienti- ja tuontikuljetuksia niin maalla, merellä, rautateillä kuin ilmassa sekä erikoisosaamisalueenaan projekti- ja erikoiskuljetuksia. Hän omaa laaja-alaisen kokemuksen kaikista kuljetusalan tehtävistä sekä tullimuodollisuuksista niin viennin kuin tuonninkin osalta. Hän toimii myös alan kouluttajana.

 

Suoma Magnus
etunimi.sukunimi@ahalogistics.com
Lue lisää
Suoma Magnuksella on yli 30 vuoden kokemus alalta. Hän on toiminut aiemmin useiden kontti- ja konventionaalista liikennettä tarjoavien varustamoiden linjapäällikkönä sekä johtajana. Hänen kuljetusalan kokemuksensa onkin laaja ja ratkaisu kuljetustarpeisiin löytyy niin pieniin kappaletavaralähetyksiin kuin suuriin erikoisosaamista vaativiin projekteihin.