AHA maailmalla

UOL musta pallo3

worldring valkoinen pallo3

a hartrodt punainen pallo2

 

AHA Logistics toimii ympäri maailman

Suomalainen AHA Logistics kuuluu useaan eri agenttiverkostoon, joka mahdollistaa kustannuksiltaan ja toimivuudeltaan parhaimman partnerin valinnan erilaisille kuljetustoimeksiannolle. Monipuolisen ja osaavan verkoston avulla taataan luotettava palvelu missä päin maailmaa hyvänsä.

Laajassa agenttiverkostossa on mukana sekä monikansallisia suuria huolintayrityksiä että paikallisia AHAn kaltaisia agentuureja, jotka noudattavat palvelussaan samoja periaatteita ja joustavuutta, mihin AHAn suomalaiset asiakkaat ovat tottuneet. Yhteistyökumppanit eivät ole keitä tahansa, vaan jokaisen yhteistyökumppanin tulee osoittaa teoillaan se, että he ovat luottamuksen arvoisia. Jotta luottamus ja suhteet pysyvät kunnossa, niitä hoidetaan säännöllisillä tapaamisilla, joita järjestetään vuosittain eri puolilla maailmaa.

Meille on erityisen tärkeää, että voimme luottaa yhteistyökumppaneihimme sataprosenttisesti. Tapaamalla heitä säännöllisesti voimme päivittää tietojamme ja tietenkin myös markkinoida omaa osaamistamme. Kun ihmiset tapaa henkilökohtaisesti, luottamus kasvaa. Vuorovaikutus sähköpostitse ja puhelimitsekin on toisenlaista, kun tietää kenelle on vastuussa omista töistä,