Kuljetus- ja huolintabisnes on kuin palapelin rakentamista.

Siinä on saatava oikeat palat loksahtamaan kohdalleen saumattomasti.

Meidän tehtävänämme on löytää jokaiselle lähetykselle oikea kuljetustapa ja ennakoida olosuhteet. Vastassa voi myös olla normaalista poikkeavia tilanteita: luonnonvoimia, politikointia tai kulttuurieroja. Yhdessä asiakkaan kanssa suunnitellaan kuljetusratkaisu, jossa tavara saapuu perille sovittujen reunaehtojen, hinnan ja aikataulun mukaisesti.

Meille on yhtä tärkeitä niin kymmenien palojen kuin tuhannenkin palan palapelit. Mitä haastavammasta toimeksiannosta on kysymys, sitä innoissamme olemme sen hoitamisesta. Yrityksemme perustajilla on tausta globaaleissa teollisuusyrityksissä. Tämä leimaa tapaamme toimia: haluamme asettua asiakkaan asemaan ja hoitaa kuljetuksen niin, kuin asiakas sen haluisi tapahtuvan. Siksi käytämme ja valitsemme jatkuvasti yhteistyökumppaneita, jotka haluavat vastata vaatimuksiimme ketterästä ja asiakaslähtöisestä palvelusta.

Asiakaspalvelumme ydin on tuoda asiakkaillemme ratkaisuja, ei informaatiota. Se tarkoittaa uskallusta ehdottaa vaihtoehtoja, joita asiakas ei ole itse ajatellut, vastuuta suunnitella uusi ratkaisu muuttuneeseen tilanteeseen ja jämäkkyyttä vaatia toimintaa isoilta organisaatioilta eri kulttuureissa. Ammattitaitoisen henkilökunnan ansiosta nimeämme jokaiselle asiakkaalle oman yhteyshenkilön, joka hoitaa kaikki asiakkaalta tulevat toimeksiannot kuljetuksen suunnittelusta ja aina laskuttamiseen.

Etsimme asiakkaita, joiden kanssa pelaamme samassa joukkueessa. Pitkäjänteinen yhteistyö tuottaa tulosta, jossa optimoidaan kuljetusratkaisujen hinnat, toimitusvarmuus ja luotettavuus kohdilleen.

Rinnan mitan edellä muita

AHA Logistics

Perustajat Tiina Haapala ja Jonna Ahkila-Niemi