Koulutus ja konsultointi

Oletko suunnittelemassa kansainvälisen kaupan aloittamista tai tahdotko syventää tietojasi? Ehkä tarvitset henkilökunnallesi täsmäosaamista jostain kuljetusmuodosta tai suunnittelet viennin tai tuonnin aloittamista? Koulutamme ja konsultoimme yksittäisiä yrityksiä tai ryhmiä kuljetus- ja logistiikkaan liittyvissä käytännöissä.

Kysy lisää! Me koulutamme osaajia suoraan käytäntöön. Kuljetuksia hoitavan henkilön tulee osata ratkaista asioita, ei hankkia vain informaatiota. Asiantuntemuksen lisäksi ohjaamme koulutettavia ja konsultoitavia ottamaan vastuuta ja tekemään itsenäisiä päätöksiä. Kouluttajina toimivat alan rautaiset ammattilaiset, joilla on hallinnassa sekä teoria että käytäntö.

Varaa koulutus tai konsultointi!

 

Tiina Haapala
etunimi.sukunimi@ahalogistics.com
Lue lisää
Tiina Haapala on tehnyt pitkän uran kuljetus- ja huolinta-alalla. Hän on toiminut kuljetuspäällikkönä suuressa kansainvälisessä yrityksessä useita vuosia sekä huolinta-alalla myynti- ja aluepäällikkönä yli kymmenen vuoden ajan, erityisvastuualueena projekti- ja erikoiskuljetukset. Hän toimii myös kouluttajana sekä yksityisellä että julkisella sektorilla.

 

Jonna Ahkila-Niemi
etunimi.sukunimi@ahalogistics.com
Lue lisää
Jonna Ahkila-Niemi on työskennellyt kuljetus- ja huolinta-alalla useiden vuosien ajan hoitaen kaikkia vienti- ja tuontikuljetuksia niin maalla, merellä, rautateillä kuin ilmassa sekä erikoisosaamisalueenaan projekti- ja erikoiskuljetuksia. Hän omaa laaja-alaisen kokemuksen kaikista kuljetusalan tehtävistä sekä tullimuodollisuuksista niin viennin kuin tuonninkin osalta. Hän toimii myös alan kouluttajana.