Huolinta on osa kuljetuspalveluitamme

Yrityksessämme on kokeneita huolinta-alan ammattilaisia, jotka valvovat asiakkaan etua. Tämä tarkoittaa mahdollisia rahan säästöjä oikean tullimuodollisuuden valinnan kautta. Näitä ovat mm. sisäinen jalostus, väliaikainen maahantuonti, tullivarastointi ja alkuperätodistuksen antamat tullietuudet.

Hoidamme tuonti- ja vientitullaukset. Palveluumme kuuluu, että etsimme tarvittaessa yhdessä asiakkaan kanssa oikean tullinimikkeen asiakkaan tuotteelle. Laadimme myös tarvittaessa asiakkaan puolesta erilaisia asiakirjoja ja konsultoimme erityiskysymyksissä.

Ota yhteyttä huolintaan liittyvissä kysymyksissä!

 

Tiina 2016
Tiina Haapala
etunimi.sukunimi@ahalogistics.com
Lue lisää
Tiina Haapala on tehnyt pitkän uran kuljetus- ja huolinta-alalla. Hän on toiminut kuljetuspäällikkönä suuressa kansainvälisessä yrityksessä useita vuosia sekä huolinta-alalla myynti- ja aluepäällikkönä yli kymmenen vuoden ajan, erityisvastuualueena projekti- ja erikoiskuljetukset. Hän toimii myös kouluttajana sekä yksityisellä että julkisella sektorilla.

 

Jonna lahempana
Jonna Ahkila-Niemi
etunimi.sukunimi@ahalogistics.com
Lue lisää
Jonna Ahkila-Niemi on työskennellyt kuljetus- ja huolinta-alalla useiden vuosien ajan hoitaen kaikkia vienti- ja tuontikuljetuksia niin maalla, merellä, rautateillä kuin ilmassa sekä erikoisosaamisalueenaan projekti- ja erikoiskuljetuksia. Hän omaa laaja-alaisen kokemuksen kaikista kuljetusalan tehtävistä sekä tullimuodollisuuksista niin viennin kuin tuonninkin osalta. Hän toimii myös alan kouluttajana.