Rautatiekuljetukset

Suomen rautatieverkon raideleveys on sama kuin Venäjällä. Siksi Suomesta suuntautuva rautatieliikenne kulkee ensisijaisesti Venäjälle tai Venäjän kautta muualle. Olemme panostaneet rautateillä kulkevien erikoiskuljetusten hoitamiseen. Näissä kuljetuksissa mm. kuormaulottuvuuksien huomioiminen on tärkeää oikean vaunun valinnan kannalta.

Meillä on rautainen ammattitaito hoitaa rautatiekuljetusten lupa- ja asiakirjaprosessit kuntoon Venäjälle ja IVY-maihin. Säästät varteenotettavan määrän aikaa, kun annat monimutkaisen kuljetus- ja lupaprosessin meidän hoidettavaksemme.

Ota yhteyttä!

 

Tiina Haapala
etunimi.sukunimi@ahalogistics.com
Lue lisää
Tiina Haapala on tehnyt pitkän uran kuljetus- ja huolinta-alalla. Hän on toiminut kuljetuspäällikkönä suuressa kansainvälisessä yrityksessä useita vuosia sekä huolinta-alalla myynti- ja aluepäällikkönä yli kymmenen vuoden ajan, erityisvastuualueena projekti- ja erikoiskuljetukset. Hän toimii myös kouluttajana sekä yksityisellä että julkisella sektorilla.

 

Jonna Ahkila-Niemi
etunimi.sukunimi@ahalogistics.com
Lue lisää
Jonna Ahkila-Niemi on työskennellyt kuljetus- ja huolinta-alalla useiden vuosien ajan hoitaen kaikkia vienti- ja tuontikuljetuksia niin maalla, merellä, rautateillä kuin ilmassa sekä erikoisosaamisalueenaan projekti- ja erikoiskuljetuksia. Hän omaa laaja-alaisen kokemuksen kaikista kuljetusalan tehtävistä sekä tullimuodollisuuksista niin viennin kuin tuonninkin osalta. Hän toimii myös alan kouluttajana.