Huolinta on osa kuljetuspalveluitamme

Yrityksessämme on kokeneita huolinta-alan ammattilaisia, jotka valvovat asiakkaan etua. Tämä tarkoittaa mahdollisia rahan säästöjä oikean tullimuodollisuuden valinnan kautta. Näitä ovat mm. sisäinen jalostus, väliaikainen maahantuonti, tullivarastointi ja alkuperätodistuksen antamat tullietuudet.

Hoidamme tuonti- ja vientitullaukset. Palveluumme kuuluu, että etsimme tarvittaessa yhdessä asiakkaan kanssa oikean tullinimikkeen asiakkaan tuotteelle. Laadimme myös tarvittaessa asiakkaan puolesta erilaisia asiakirjoja ja konsultoimme erityiskysymyksissä.

Ota yhteyttä huolintaan liittyvissä kysymyksissä!

 

Tiina Haapala
etunimi.sukunimi@ahalogistics.com
Lue lisää
Tiina Haapala on tehnyt pitkän uran kuljetus- ja huolinta-alalla. Hän on toiminut kuljetuspäällikkönä suuressa kansainvälisessä yrityksessä useita vuosia sekä huolinta-alalla myynti- ja aluepäällikkönä yli kymmenen vuoden ajan, erityisvastuualueena projekti- ja erikoiskuljetukset. Hän toimii myös kouluttajana sekä yksityisellä että julkisella sektorilla.

 

Jonna Ahkila-Niemi
etunimi.sukunimi@ahalogistics.com
Lue lisää
Jonna Ahkila-Niemi on työskennellyt kuljetus- ja huolinta-alalla useiden vuosien ajan hoitaen kaikkia vienti- ja tuontikuljetuksia niin maalla, merellä, rautateillä kuin ilmassa sekä erikoisosaamisalueenaan projekti- ja erikoiskuljetuksia. Hän omaa laaja-alaisen kokemuksen kaikista kuljetusalan tehtävistä sekä tullimuodollisuuksista niin viennin kuin tuonninkin osalta. Hän toimii myös alan kouluttajana.