Asiakastarinoita

”AHA Logistics opetti meille kaiken tuonnista”

KAS-Telineet toimittaa rakennustelineitä ja sääsuojia rakennustyömaille ja teollisuuteen. Yritys tuo rakennustelineitä ja sääsuojia pääasiassa Kiinasta omaan käyttöönsä sekä vuokralle.

KAS-Telineiden operatiivinen johtaja Kasper Rantakoski kertoo, että yhteistyö AHA Logisticsin kanssa alkoi noin kuusi vuotta sitten, kun KAS-Telineet siirtyi isältä pojille. Kari ja Kasper Rantakoski päättivät aloittaa tuonnin Kiinasta. He kokeilivat ensin tuontia toisen logistiikkayrityksen kanssa, mutta se ei sujunut toivotulla tavalla. Sen jälkeen Rantakoski otti yhteyttä tuttavaansa Jonna Ahkila-Niemeen.

–Ensimmäinen yhteistyökumppanimme oli iso firma ja meistä tuntui, ettei meitä arvostettu, sillä olimme pieni yritys. AHA Logisticsin kanssa toimiminen taas tuntui alusta asti helpolta. AHA Logistics on opettanut meille kaiken tuonnista. Palvelu on henkilökohtaista ja meidät huomioidaan loistavasti, Kasper Rantakoski kertoo.

Koska KAS-Telineillä ei ollut kokemusta tuonnista, AHA Logisticsilta vaadittiin kykyä puuttua ja ajatella KAS-Telineiden puolesta.

–Ratkaisu saattaa olla usein jotain muuta kuin olemme itse miettineet. Käytämme useimmiten merikuljetuksia, mutta välillä AHA Logistics tarjoaa esimerkiksi juna- tai lentorahtia, jos ne ovat nopeampia tapoja. Voimme luottaa siihen, että AHA Logistics saa lähetyksen perille parhaimmalla mahdollisella tavalla.

Jos lähetys viivästyy, KAS-Telineet pidetään aina ajan tasalla. Viivästystapauksessa yritykselle kerrotaan mitä on tapahtunut, miten asia ratkaistaan ja koska on lähetyksen odotettu saapumisaika. AHA Logistics järjestää myös kuljetukset satamista KAS-telineiden varastoille Helsinkiin tai Kaskisiin.

Rantakosken mukaan AHA Logistics on hyvä ratkaisemaan ongelmia. Kommelluksiakin on sattunut.

– Kiinasta tuleva lasti puretaan Rotterdamissa ja laivataan sieltä eri paikkoihin. Kerran meiltä hukkui kontti Rotterdamissa, mutta AHA Logistics löysi kontin ja se saatiin kuljetettua toisella laivalla Suomeen. Lähetys oli perillä melkein ajoissa.

Rantakoski pitää hyvänä sitä, että heillä on vain yksi yhteyshenkilö. Se vähentää väärinkäsityksiä ja säästää aikaa, kun kaikkea ei tarvitse selittää alusta asti.

– Voin suositella AHA Logisticsia muillekin. Palvelu toimii ja toiminta on läpinäkyvää, Rantakoski kiittelee.

KAS mies2
Siirry "Asiakastarinoita"-sivulle