News

Loistotiimiimme kolme uutta logistiikka koordinaattoria.

AHA-elämys on saavuttanut jo useat tyytyväiset asiakkaat ja kasvatimmekin henkilökuntaamme toukokuussa ja syyskuussa niin Vaasan kuin Helsingin toimistoissa. Loistotiimiimme on liittynyt 3 loistavaa Logistiikka koordinaattoria. Vaasan konttorissa 1.5.2016 alkaen teitä palvelee Teija Herrgård ja Helsingin konttorissa 16.5.2016 alkaen Anne Helin ja 5.9.2016 alkaen Arja Laurinolli.

 

Teija Herrgård
Logistics Coordinator
teija.herrgard@ahalogistics.com
Puh: +35840 590 4191
Teija Herrgårdille on Kansainvälisen kaupan tutkinnon lisäksi kertynyt työkokemusta jo useammasta kuljetus- ja huolinta-alan yrityksestä. Hän on hoitanut tehtäviä laidasta laitaan; niin vientiä kuin tuontia maantie-, meri- ja lentokuljetusmuodoilla pitäen sisällään myös vienti- ja tuontitullaukset. Hänellä on myös kokemusta projekti- ja erikoiskuljetuksista.

Anne Helin
Logistics Coordinator
anne.helin@ahalogistics.com
Puh: +35840 730 5816
Anne Helinillä on pitkä ja monipuolinen työkokemus kuljetus- ja logistiikka-alan eri osa-alueilta. Kansainvälisen kaupan koulutuksen lisäksi hän on suorittanut Ulkomaankaupan ammattitutkinnon. Vankin osaaminen on feeder- ja konttivarustamojen liikenteestä, jossa on tullut tutuksi niin kontti- kuin erikoiskalustokuljetuksetkin, lähelle ja kauas.

Arja Laurinolli
Logistics coordinator
arja.laurinolli@ahalogistics.com
Puh: +35840 590 4115
Arja Laurinolli on kerryttänyt työkokemusta useassa kansainvälisessä yrityksessä, hoitaen asiakastoimituksia tilauksesta toimitukseen. Ja omaakin vankan kokemuksen asiakkaan arvostamasta palvelusta.

Go back to "News"