Asiakastarinoita

 • Tullimenettelyt tutuiksi päivässä – AHA Logisticsin koulutuspäivästä ajankohtaista täsmäoppia

  Asiakas kertoo, että tämän tyyppistä koulutusta oli lähes mahdotonta löytää. Usein koulutustarjonta on joko yleisellä tasolla tai sitten ainoastaan yhteen osa-alueeseen pureutuvaa. AHA Logisticsin Tiina oli muodostanut koulutuksesta ainutlaatuisen kokonaisuuden, jossa pureuduttiin asiakasyrityksen omiin haasteisiin,

  Lue lisää

 • Toimii, kun rima on korkealla

  Outotec on maailman johtava mineraalien- ja metallienjalostusteknologian toimittaja, joka tarjoaa lisäksi innovatiivisia ratkaisuja teollisuusvesien käsittelyyn, vaihtoehtoisten energialähteiden hyödyntämiseen ja kemianteollisuuteen.

  Lue lisää

 • AHA Logistics ottaa asian omalle kontolle

  Raumaster Oy valmistaa kuljetinlaitteistoja teollisuuden tarpeisiin. Logistiikka-asiat ovat Raumasterille tärkeitä, sillä yrityksellä on asiakkaita ympäri maailmaa. Asiakkaat saattavat tarvita osia lyhyelläkin varoitusajalla.

  Lue lisää

 • Saamme vastauksen, emme vain informaatiota

  Europlan Engineering Oy on yksi johtavista laivateollisuuden projektinhallinta yrityksistä, joka on mukana useissa laivanrakennus- ja korjausprojekteissa ympäri maailmaa. Europlan tarjoaa avaimet käteen -kokonaistoimituksia telakoille ja varustamoille

  Lue lisää

 • ”AHA Logistics opetti meille kaiken tuonnista”

  KAS-Telineet toimittaa rakennustelineitä ja sääsuojia rakennustyömaille ja teollisuuteen. Yritys tuo rakennustelineitä ja sääsuojia pääasiassa Kiinasta omaan käyttöönsä sekä vuokralle. KAS-Telineiden operatiivinen johtaja Kasper Rantakoski kertoo, että yhteistyö AHA Logisticsin kanssa alkoi noin kuusi vuotta sitten, kun KAS-Telineet siirtyi isältä pojille.

  Lue lisää

 • "Yhteys jatkuu silloinkin, kun auton takavalot häipyvät näkyvistä"

  Pesmel Oy on kansainvälisillä markkinoilla toimiva automaattisia kuljetin- ja pakkaus- sekä varastointijärjestelmiä valmistava yritys, jonka pääkonttori sijaitsee Kauhajoella. Paperi- ja metalliteollisuudelle järjestelmiä toimittavalla yrityksellä on toimipisteitä lisäksi Seinäjoella, Tampereella ja Helsingissä. Tuotanto tapahtuu Viron Sauessa, josta Pesmelin laitetoimitukset lähtevät asiakkaille eri kohteisiin ympäri maailman. Viime aikoina kuljetuksia on ollut eniten Aasian maihin, kuten Kiinaan, Intiaan ja Koreaan. Toimitusten konttimäärät vaihtelevat muutamasta kontista satoihin kontteihin. Suomessa yritys työllistää n. 120 alan ammattilaista, Viro mukaan luettuna työntekijöiden määrä nousee kahteensataan.

  Lue lisää